Ζάχαρες από ζαχαροκάλαμο που δεν έχουν υποστεί επεξεργασία ή διύλιση, ακολουθώντας μία παραδοσιακή διαδικασία που εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα καθώς και κεχριμπαρένιο χρώμα. Στεγνώνοντας, ο αφυδατωμένος χυμός του ζαχαροκάλαμου γίνεται συμπαγές και στην συνέχεια κόβεται σε διαφορετικά μεγέθη. Σε αντίθεση με την λευκή ζάχαρη που προσφέρει σκέτη ζαχαρένια γεύση, αυτή η ζάχαρη ανακαλύπτει γευστικές νότες από καραμέλα, γλυκόριζα, βανίλια, μέλι.