Τσάγια / Χρώματα του τσαγιού / Τσάι Μαύρο / Τσάγια προέλευσης / Wakousha Kagoshima Benifuki bio
Αν και η Ιαπωνία είναι γνωστή κυρίως για τα εξαιρετικά πράσινα τσάγια της, τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να παράγει μαύρο τσάι με εξαιρετικά αποτελέσματα. Ανακαλύψτε αυτό το Wakoucha (ιαπωνικό μαύρο τσάι) 2ης σοδειάς, της ποικιλίας Benifuki, από το Satsuma, της περιφέρειας Kagoshima. Τα φύλλα, προσεκτικά επεξεργασμένα, δίνουν μία χρυσοκόκκινη κούπα με εκλεπτυσμένο σώμα, που προσφέρει βάθος και πολυπλοκότητα. Αναμένετε φρουτώδη και γήινα αρώματα, που ισορροπούνται από μια απαλή, γλυκιά επίγευση. Όπως όλα τα Wakoucha, πίνετε σκέτο, χωρίς γάλα ή ζάχαρη.
ξεχωριστή
γλυκό
φρουτώδες
τυρί καμαμπέρ
Tea Route
Κίνα Η ποικιλία Benifuki αναπτύχθηκε πριν από μερικές δεκαετίες, μέσω της υβριδοποίησης μιας ινδικής ποικιλίας Assamica με έναν υβρίδιο Camellia sinensis τύπου Chinabush. Δημιουργήθηκε ειδικά για την παραγωγή μαύρου και oolong τσαγιού και έχει συμβάλει καθοριστικά στη βελτίωση της ποιότητας του ιαπωνικού μαύρου τσαγιού.
