Αποστολή σε φίλο
Μέρος B
Το τσάι αποτελεί το δεύτερο δημοφιλέστερο ρόφημα στον κόσμο μετά το νερό. Αλλά πόσα γνωρίζουμε για την καταγωγή του και τα στάδια επεξεργασίας που μεσολαβούν για την προετοιμασία της κάθε κατηγορίας τσαγιού; Στο άρθρο αυτό, μιλάμε για την προέλευση του τσαγιού και κάνουμε μία εισαγωγή στις διάφορες μεθόδους παραγωγής που καθορίζουν την κάθε κατηγορία τσαγιού, χαρίζοντας μας αυτή την τεράστια γκάμα ποικιλιών, αρωμάτων και γεύσεων που τα χαρακτηρίζουν. Δείτε ολόκληρο το άρθρο στο παρακάτω link: https://www.tearoute.gr/i-epeksergasia-tou-tsagiou/blog/87/78/
ΑΠΟΣΤΟΛΗ