Αποστολή σε φίλο
Πριν από εικοσιπέντε χρόνια περίπου, λίγοι είχαν ακουστά το τσάι Pu'Er έξω από το Yunnan της Κίνας και ακόμη λιγότεροι το είχαν δοκιμάσει. Στα χρόνια που ακολούθησαν, το puer έγινε όχι απλά γνωστό σε όλο τον κόσμο για το ιδιαίτερο γευστικό προφίλ του και τις πλούσιες φαρμακευτικές του ιδιότητες αλλά και αντικείμενο επένδυσης και συλλογής, μιας και είναι ένα από τα λιγοστά τσάγια που μπορεί να παλαιωθεί, αυξάνοντας με το πέρασμα του χρόνου την αξία του, ακριβώς όπως συμβαίνει και με ένα καλό κρασί. Δείτε ολόκληρο το άρθρο στο παρακάτω link: https://www.tearoute.gr/shou-puer/blog/105/78/
ΑΠΟΣΤΟΛΗ