Τσάγια / Βιολογικά / Χρώματα του τσαγιού / Τσάι Πράσινο / Τσάγια προέλευσης / Τσάγια Βιολογικά / Sencha Kagoshima bio
Βιολογικής καλλιέργειας sencha από τις περιοχές της Kagoshima και της Shizuoka, ιδανικό για την καθημερινή κούπα πράσινου τσαγιού. Λεπτά, πράσινα φύλλα σε διάφορα μήκη, blend ανοιξιάτικων συγκομιδών για να επιτευχθεί αρμονική γεύση στην κούπα. Τα βρεγμένα φύλλα αναδύουν φλοράλ και γλυκά αρώματα. Λικέρ με πλούσιο σώμα σε έντονο κίτρινο χρώμα. Είναι ικανοποιητικά πικρό αλλά όχι στυφό και εμφανίζει αρώματα από φρεσκοκομμένο γρασίδι, φύκια και πίνατς. Ευχάριστη αναζωογονητική αίσθηση στο στόμα.
χαρούμενη
πικρό
λουλούδια
ψαρόσουπα
Tea Route
Ιαπωνία Η μέθοδος της άτμισης των φύλλων, βασικότατο στάδιο στη διαδικασία παραγωγής του τσαγιού Sencha, αναπτύχθηκε το 1740 από τον αγρότη Soen Nagatani στην πόλη Ujitawara του Kyoto. Το αποτέλεσμα, τσάγια