Τσάγια / Βιολογικά / Χρώματα του τσαγιού / Τσάι Πράσινο / Τσάγια προέλευσης / Τσάγια Βιολογικά / Sencha Asamushi bio
Πράσινο τσάι δεύτερης σοδειάς από την επαρχία Kagoshima. Φύλλο ολόκληρο σε σχήμα βελόνας, με χρώμα βαθύ σμαράγδι. Πράσινο τσάι ελαφριάw άτμισης – από 20 με 40 δευτερόλεπτα, δηλαδή πολύ λιγότερο από την επεξεργασία των παραδοσιακών sencha. Κούπα πράσινο ανοιχτό χρώμα, ελαφρώς τανικό. Η γεύση του παραπέμπει σε φρέσκα πράσινα λαχανικά, όπως το σπαράγγι και την ρόκα με νότες από φαιοφύκη.
χαρούμενη
φρουτώδες
φρουτώδες
καπνιστός σολομός
Tea Route
Ιαπωνία Η μέθοδος της άτμισης των φύλλων, βασικότατο στάδιο στη διαδικασία παραγωγής του τσαγιού Sencha, αναπτύχθηκε το 1740 από τον αγρότη Soen Nagatani στην πόλη Ujitawara του Kyoto.