Τσάγια / Βιολογικά / Χρώματα του τσαγιού / Τσάι Πράσινο / Τσάγια προέλευσης / Τσάγια Βιολογικά / Sencha Fukamushi Kirishima bio
Sencha Fukamushi είναι ο τύπος ιαπωνικού πράσινου τσαγιού sencha που έχει ατμιστεί για μακρύτερο χρόνο σε σχέση με το απλό sencha, περίπου για 1-2’. Είναι μία διαδικασία που αλλάζει τελείως την εμφάνιση και το γευστικό προφίλ του τσαγιού. Τα φύλλα ακριβώς λόγω της μακράς άτμισης, μαλακώνουν και συχνά σπάνε σε μικρά κομμάτια που εμφανίζονται ως ίζημα στην κούπα. Τα καλά νέα είναι ότι, όπως και με το matcha, πίνοντάς τα, αυξάνεται η πρόσληψη των πλείστων θρεπτικών συστατικών που υπάρχουν στο πράσινο τσάι. Το συγκεκριμένο Sencha Fukamushi είναι βιολογικής καλλιέργειας από την Kirishima της Kagoshima, στο νότο της Ιαπωνίας. Φύλλα γυαλιστερά και σκουροπράσινα καθώς έχουν σκιαστεί για 5 ημέρες, ψιλοκομμένα, με ευχάριστο φρουτώδες άρωμα. Δίνουν μια κούπα όπου το γλυκό και το πικρό συνυπάρχουν απολύτως ισορροπημένα. Δεν υπάρχει ίχνος στυφάδας που συνήθως είναι αναμενόμενη σε ένα απλό sencha. Διακρίνονται απαλά αρώματα λουλουδιών. Γεύση με αρκετή γλύκα που θυμίζει ζωμό λαχανικών και στο βάθος θαλασσινές νότες.
χαρούμενη
γλυκό
άνθη λουλουδιών
mozzarella
Tea Route
Asanoka Είναι μία από τις λιγότερο γνωστές ιαπωνικές ποικιλίες τσαγιού που δημιουργήθηκε το 1994 στην περιοχή της Kagoshima, όπου κατά κύριο λόγο καλλιεργείται.