Τσάγια / Χρώματα του τσαγιού / Τσάι Μαύρο / Τσάγια προέλευσης / Qimen Hong Cha
Συνώνυμο του κινέζικου μαύρου τσαγιού παγκοσμίως αν και δημιουργήθηκε μόλις το 1875, το Qimen ή Keemun, απολαμβάνεται για τον υψηλά αρωματικό χαρακτήρα του. Οι διαθέσιμες ποιότητες που μπορεί να το βρει κανείς πολλές και φυσικά επηρεάζουν το αποτέλεσμα. Το Qimen Hong Cha, φτιαγμένο με φύλλα της ντόπιας ποικιλίας Zhu Ye, προέρχεται από το παρθένο περιβάλλον της οροσειράς Huangshan και το φτιάχνει ο ίδιος παραγωγός με το Huangshan Mao Feng μας. Είναι λεπτό, έχει διάρκεια στο στόμα και αναπτύσσει αρώματα τριαντάφυλλου, ανθόμελου και σπόρων κακάου. Καθόλου στυφό ή πικρό, συγχωρεί τις απροσεξίες στην προετοιμασία του και αποτελεί επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας.
ξεχωριστή
γλυκό
τριαντάφυλλα
κέικ καρότου ή λεμονιού
Tea Route
Κίνα Ο κήπος από όπου προμηθευόμαστε το Mao Feng και το Qimen, βρίσκεται κρεμασμένος στα 800μ. στην οροσειρά Huang Shan, σε περιοχή που έχει χαρακτηριστεί προστατευόμενη. Πλάι στο δάσος και μακριά από ανθρώπινες παρεμβάσεις στο περιβάλλον, τα τεϊόδεντρα αναπτύσσονται σε αρμονία με τη φύση με τη χρήση αποκλειστικά βιολογικών μεθόδων καλλιέργειας.
