Πώς και από πού αγοράζουμε τα τσάγια μας


Η πολιτική μας είναι βασισμένη στην πεποίθηση ότι ακόμα και το τσάι μπορεί να προσαρμοστεί στην κουλτούρα του κάθε καταναλωτή. O Άγγλος, ο Γερμανός ή ο Γάλλος καταναλωτής έχει συχνά άλλες γευστικές αναζητήσεις από τον Έλληνα. Έτσι ο Δρόμος του Τσαγιού προτείνει και αναζητάει τσάγια που εκπληρώνουν αυτό το σκοπό.
 
'Ένα μέρος της δουλειάς μας επικεντρώνεται στην δημιουργία καινούργιων αρωματισμένων τσαγιών. 'Έτσι αναπτύξαμε την γκάμα των μεσογειακών τσαγιών. Σ' αυτήν θα ανακαλύψετε, μεταξύ άλλων, το Δάκρυ της Χίου, ένα πράσινο τσάι αρωματισμένο με μαστιχέλαιο από την Χίο, αμύγδαλο, φιστίκι Αιγίνης και λεμόνι.
 
Με την ίδια λογική ταξιδεύουμε τακτικά στις χώρες παραγωγής, αναζητώντας και ανακαλύπτοντας καινούργιες ποικιλίες, μικρής παραγωγής, που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών μας.
 
Αυτά τα ταξίδια μας επιτρέπουν επίσης να ελέγχουμε τις συνθήκες της καλλιέργειας, της συγκομιδής και της επεξεργασίας του τσαγιού. Μας επιτρέπουν τέλος να εξασφαλίσουμε τιμές αξιοπρεπείς για τους παραγωγούς και να δημιουργήσουμε σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης.
 
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!