Όροι χρήσης

Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου 

Η εταιρεία Tearoute δραστηριοποιείται στην πώληση προϊόντων μεταξύ άλλων και μέσω διαδικτύου (e-shop).
Κύριο και πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας μας είναι η γνωστοποίηση των όρων, που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις αυτής προς όλους εσάς τους επισκέπτες του ηλεκτρονικού καταστήματος της και που σκοπό έχει την ενημέρωσή σας για τα δικά σας δικαιώματα και υποχρεώσεις και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας στην αναζήτηση και αγορά των προϊόντων.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συναλλαγής, είναι η εκ μέρους σας γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Κατά τη διάρκεια μιας παραγγελίας, θα σας ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνση στην οποία θέλετε να αποσταλούν τα πωλούμενα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail) κ.λπ. Όλα τα ανωτέρω καταχωρούνται σε βάση δεδομένων και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την εύρυθμη προώθηση και εκτέλεση της παραγγελίας σας.
Η εταιρεία μας, ακολουθώντας πιστά τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και τις διεθνείς συμβάσεις, δεν πρόκειται να προβεί σε οπιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση. Με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτονται, δημοσιοποιούνται, πωλούνται ή ανταλλάσσονται τα προσωπικά στοιχεία και οι πληροφορίες, που μας εμπιστεύεστε.

ΣΥΝΟΨΗ 

1. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ: Είμαστε η εταιρία "Εισαγωγική τσαγιού Μ.Ε.Π.Ε." και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα ως υπεύθυνος επεξεργασίας. 
2. ΣΚΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ: Θα χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας (που συλλέξαμε ηλεκτρονικά ή αυτοπροσώπως), για να διαχειριστούμε την εγγραφή σας ως χρήστη, για να διαχειριστούμε τις αγορές υπηρεσιών από εσάς, για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας καθώς και, σε περίπτωση που επιθυμείτε, για σας να στείλουμε εξατομικευμένες επικοινωνίες. 
3. ΝΟΜΙΜΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ: Νομιμοποιούμαστε  να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για διάφορους λόγους. Ο κύριος λόγος είναι ότι πρέπει να τα επεξεργαστούμε για την εκτέλεση της σύμβασης που συνάπτετε μαζί μας κατά την εγγραφή και όταν λαμβάνετε οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες ή τις λειτουργίες μας, ωστόσο υπάρχουν και άλλοι λόγοι που μας επιτρέπουν να τα χρησιμοποιούμε, όπως, μεταξύ άλλων, το συμφέρον μας να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας ή η συγκατάθεση που μας δίνετε για να σας στείλουμε το ενημερωτικό μας δελτίο. 
4. ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ:  Μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας με παρόχους υπηρεσιών που μας βοηθούν ή υποστηρίζουν, οι οποίοι μπορεί να είναι τρίτοι συνεργάτες με τους οποίους έχουμε συνάψει σύμβαση και οι οποίοι βρίσκονται εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 
5. ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ: Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης ή διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων. Σε ορισμένες περιπτώσεις, έχετε επίσης και άλλα δικαιώματα, όπως για παράδειγμα, να εναντιωθείτε στη χρήση των δεδομένων σας από εμάς ή το δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων σας, όπως εξηγούμε λεπτομερώς παρακάτω. 
Σας καλούμε να διαβάσετε την πλήρη Πολιτική Απορρήτου παρακάτω για να κατανοήσετε πλήρως τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα και τα δικαιώματα που έχετε επ’ αυτών. 
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ; 
Ο υπεύθυνος επεξεργασίας των δεδομένων σας είναι η εταιρία «Εισαγωγική τσαγιού Μ.Ε.Π.Ε.» που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, στην Χρ.Σμύρνης 12, τ.κ.54622 , του δήμου Θεσσαλονίκης, της Περιφέρειας Κ.Μακεδονίας. 
ΣΚΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ: 
Ανάλογα με το σκοπό για τον οποίο επεξεργαζόμαστε κατά καιρούς τα δεδομένα σας, όπως εξηγήσαμε παραπάνω, χρειάζεται να επεξεργαστούμε ένα ή περισσότερα από τα δεδομένα σας, τα οποία γενικά θα είναι, κατά περίπτωση, τα ακόλουθα: 
• τα στοιχεία ταυτότητας σας (για παράδειγμα, το όνομα, το επώνυμό σας, τη γλώσσα και τη χώρα από την οποία αλληλεπιδράτε μαζί μας, στοιχεία επικοινωνίας κ.λπ.) 
• οικονομικές πληροφορίες και πληροφορίες συναλλαγών (για παράδειγμα, στοιχεία πληρωμής ή της κάρτας σας, κ.λπ.) 
• δεδομένα σύνδεσης, γεωγραφικής θέσης και περιήγησης στο Διαδίκτυο (εάν για παράδειγμα επικοινωνείτε μαζί μας από το κινητό σας,) 
• εμπορικές πληροφορίες (για παράδειγμα, αν έχετε εγγραφεί στο ενημερωτικό μας δελτίο), 
• πληροφορίες για τις προτιμήσεις σας. 
Να θυμάστε ότι όταν σας ζητάμε να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας δεδομένα για να έχετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε λειτουργία ή υπηρεσία μας,  θα επισημάνουμε ορισμένα πεδία ως υποχρεωτικά, δεδομένου ότι πρόκειται για δεδομένα που χρειαζόμαστε για να μπορούμε να παρέχουμε την υπηρεσία ή  να σας δώσουμε πρόσβαση στη συγκεκριμένη λειτουργία. Παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας ότι εάν αποφασίσετε να μην μας παρέχετε αυτές τις πληροφορίες, ενδέχεται να μην μπορείτε να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας ως χρήστης ή  να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις υπηρεσίες ή λειτουργίες. 
Ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με την εταιρία μας, π.χ. ανάλογα με τις υπηρεσίες, προϊόντα ή λειτουργίες που θέλετε να λάβετε, θα επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς: 
1. Για την ανάπτυξη, εκπλήρωση και εκτέλεση της σύμβασης παροχής υπηρεσιών που έχετε συνάψει μαζί μας στην ιστοσελίδα. 
Αυτός ο σκοπός περιλαμβάνει την επεξεργασία των δεδομένων σας, κυρίως για: 
• Να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τις ενημερώσεις ή  τις ενημερωτικές ειδοποιήσεις που σχετίζονται με τις λειτουργίες, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες για τις οποίες έχει συναφθεί σύμβαση, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής ερευνών ποιότητας και προκειμένου να μπορούμε να καθορίσουμε το βαθμό ικανοποίησης του πελάτη σχετικά με την παρεχόμενη υπηρεσία. 
• Να διαχειριστούμε τη πληρωμή των προϊόντων που αγοράζετε, ανεξάρτητα από τη διαδικασία πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε.  
2. Για να ανταποκριθούμε στα αιτήματα και τις αιτήσεις που υποβάλλετε μέσω των διαύλων της Εξυπηρέτησης Πελατών.
 Επεξεργαζόμαστε μόνο τα προσωπικά δεδομένα που είναι απολύτως απαραίτητα για τη διαχείριση ή την επίλυση του αιτήματος ή  της αίτησής σας. 
3. Για σκοπούς μάρκετινγκ 
Αυτός ο σκοπός περιλαμβάνει την επεξεργασία των δεδομένων σας, κυρίως: 
• Αν και όταν εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας δελτίο,  θα επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να διαχειριστούμε την εγγραφή σας, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής εξατομικευμένων πληροφοριών σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας μέσω διαφόρων μέσων (όπως email ή SMS). Ενδέχεται επίσης να σας παρέχουμε αυτές τις πληροφορίες μέσω ειδοποιήσεων push εφόσον τις έχετε ενεργοποιήσει στην κινητή συσκευή σας. 
• Αντίστοιχα, λάβετε υπόψη ότι αυτή η επεξεργασία δεδομένων περιλαμβάνει την ανάλυση του προφίλ σας ως χρήστη ή πελάτη για να καθορίσουμε ποιες είναι οι προτιμήσεις σας και, συνεπώς, ποια προϊόντα ταιριάζουν περισσότερο στο στυλ σας κατά την αποστολή των πληροφοριών προς εσάς.  
• Να θυμάστε ότι μπορείτε να διαγραφείτε από το ενημερωτικό δελτίο ανά πάσα στιγμή και χωρίς κόστος μέσω της ενότητας "Ενημερωτικό Δελτίο" της ιστοσελίδας, καθώς και μέσω των οδηγιών που παρέχονται σε κάθε ενημέρωση. Εάν δεν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις push, μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτήν την επιλογή στην κινητή συσκευή σας.  
• Να διεξάγουμε προωθητικές ενέργειες (για παράδειγμα, για την οργάνωση διαγωνισμών ή για την αποστολή λίστας των προϊόντων που έχετε αποθηκεύσει στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υποδεικνύετε). Συμμετέχοντας σε οποιαδήποτε προωθητική ενέργεια, μας εξουσιοδοτείτε να επεξεργαστούμε τα προσωπικά δεδομένα που έχετε μοιραστεί μαζί μας ανάλογα με την προωθητική ενέργεια και μπορούμε να τα κοινοποιήσουμε μέσω διαφόρων μέσων όπως τα κοινωνικά δίκτυα ή την ίδια την Ιστοσελίδα μας. Σε κάθε προωθητική ενέργεια στην οποία συμμετέχετε, θα σας παρέχονται οι όροι και οι προϋποθέσεις όπου θα σας παρέχουμε πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων σας. 
• Να κυκλοφορήσουμε φωτογραφίες ή εικόνες που έχετε μοιραστεί δημοσίως στην Ιστοσελίδα μας ή μέσω των καναλιών μας στα κοινωνικά δίκτυα, με την προϋπόθεση ότι μας έχετε δώσει τη ρητή συγκατάθεσή σας για το σκοπό αυτό. 
4. Ανάλυση χρηστικότητας και ποιότητας για τη βελτίωση των προϊόντων μας 
Εάν εισέλθετε στην Ιστοσελίδα μας, σας ενημερώνουμε ότι θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα περιήγησής σας για σκοπούς ανάλυσης και στατιστικούς σκοπούς, δηλαδή για να κατανοήσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες αλληλεπιδρούν με την Ιστοσελίδα μας και έτσι να μπορέσουμε να εισάγουμε βελτιώσεις σε αυτήν. 
Επιπρόσθετα, μερικές φορές διεξάγουμε έρευνες ποιότητας και ενέργειες με στόχο να γνωρίζουμε το βαθμό ικανοποίησης των πελατών και των χρηστών μας και να εντοπίζουμε εκείνους τους τομείς στους οποίους μπορούμε να βελτιωθούμε. 

ΝΟΜΙΜΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ: 

Οι νόμιμες βάσεις που μας επιτρέπουν να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα εξαρτάται επίσης από τον σκοπό για τον οποίο τα επεξεργαζόμαστε, όπως εξηγείται παρά κάτω: 
1. Ανάπτυξη, εκπλήρωση και εκτέλεση της σύμβασης προϊόντων και υπηρεσιών 
Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας γιατί είναι απαραίτητο  για την εκτέλεση της σύμβασης προϊόντων και υπηρεσιών με εσάς. 
Ορισμένες επεξεργασίες δεδομένων που σχετίζονται  
με τη διαδικασία αγοράς ενεργοποιούνται μόνο επειδή το ζητάτε ή το εγκρίνετε, όπως είναι η πληρωμή μέσων τρίτων συμβεβλημένων συνεργατών μας, όπως ενδεικτικά Τράπεζες ή Πιστωτικά ιδρύματα ή εν γένει Υπηρεσίες Πληρωμής.  
Πιστεύουμε ότι έχουμε νόμιμο συμφέρον να προβούμε στους απαραίτητους ελέγχους για να ανιχνεύσουμε και να αποτρέψουμε ενδεχόμενη απάτη όταν κάνετε μια αγορά. Αντιλαμβανόμαστε ότι  η επεξεργασία αυτών των δεδομένων έχει θετικό πρόσημο για όλα  τα εμπλεκόμενα μέρη όταν πραγματοποιείται η πληρωμή  μιας αγοράς και ειδικά για εσάς, καθώς αυτό μας επιτρέπει  να λάβουμε μέτρα για να σας προστατεύσουμε από απόπειρες απάτης που γίνονται από τρίτους. 
2. Εξυπηρέτηση Πελατών 
Έχουμε νόμιμο συμφέρον να ανταποκριθούμε στα αιτήματα ή τα ερωτήματα που εγείρονται από εσάς μέσω των διαφόρων υφιστάμενων διαύλων επικοινωνίας. Κατανοούμε ότι η επεξεργασία αυτών των δεδομένων είναι επίσης επωφελής για εσάς, στο μέτρο που μας επιτρέπει να σας βοηθήσουμε επαρκώς και να απαντήσουμε στα ερωτήματα που εγείρετε. 
Όταν επικοινωνείτε μαζί μας, ειδικά για τη διαχείριση συμβάντων που σχετίζονται με την παραγγελία σας ή με το προϊόν / υπηρεσία που αποκτήθηκε μέσω της ιστοσελίδας, η επεξεργασία των δεδομένων σας είναι απαραίτητη για την εκτέλεση της σύμβασης προϊόντων και υπηρεσιών. 
Όταν το ερώτημά σας σχετίζεται με την άσκηση των δικαιωμάτων σας για τα οποία σας ενημερώνουμε παρακάτω ή με αξιώσεις σχετικά με τα προϊόντα μας, νομιμοποιούμαστε να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας είναι για τη συμμόρφωσή μας με νόμιμες υποχρεώσεις μας . 
3. Μάρκετινγκ 
Νομιμοποιούμαστε να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για σκοπούς μάρκετινγκ λόγω της συγκατάθεσης που μας δίνετε π.χ. όταν αποδέχεσθε να λαμβάνετε εξατομικευμένες πληροφορίες μέσω διάφορων μέσων, όταν μας εξουσιοδοτείτε να αποστέλλουμε ειδοποιήσεις push στην κινητή συσκευή σας, ή όταν αποδεχθείτε τους νομικούς όρους και προϋποθέσεις προκειμένου να συμμετάσχετε σε μια προωθητική ενέργεια ή για να δημοσιεύσουμε τις φωτογραφίες σας στην Ιστοσελίδα μας ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής μας. 
4. Ανάλυση χρηστικότητας και ποιότητας 
Θεωρούμε ότι έχουμε νόμιμο συμφέρον να αναλύσουμε τη χρηστικότητα της Ιστοσελίδας μας και το βαθμό ικανοποίησης των χρηστών, καθώς καταλαβαίνουμε ότι η επεξεργασία αυτών των δεδομένων είναι επίσης επωφελής για εσάς επειδή ο σκοπός της είναι να βελτιωθεί η εμπειρία των χρηστών και να προσφέρει υπηρεσία υψηλότερης ποιότητας.
 
ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ; 

Ο χρόνος διατήρησης των δεδομένων σας θα εξαρτηθεί από τους σκοπούς για τους οποίους τα επεξεργαζόμαστε, όπως εξηγείται παρακάτω:
1. Ανάπτυξη, εκπλήρωση και εκτέλεση της σύμβασης προϊόντων και υπηρεσιών 
Θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για τη διαχείριση της αγοράς των υπηρεσιών που έχετε αποκτήσει, συμπεριλαμβανομένων τυχόν επιστροφών, παραπόνων ή αξιώσεων που σχετίζονται με την αγορά του προϊόντος και της υπηρεσίας. 
2. Εξυπηρέτηση Πελατών 
Θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεται για να ικανοποιήσουμε το αίτημά ή την αίτησή σας. 
3. Μάρκετινγκ 
Θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας μέχρι να διαγραφείτε ή  να ακυρώσετε την εγγραφή σας στο Ενημερωτικό δελτίο. 
Εάν συμμετέχετε σε προωθητικές ενέργειες, θα διατηρήσουμε τα δεδομένα σας για μια περίοδο 6 μηνών από τη λήξη της ενέργειας. 
4. Ανάλυση χρηστικότητας και ποιότητας 
Θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας κατά τη διάρκεια της περιόδου κατά την οποία θα προβούμε σε μια ενέργεια ή σε μια συγκεκριμένη έρευνα ποιότητας ή μέχρι να ανωνυμοποιήσουμε τα δεδομένα περιήγησής σας. 
Ανεξάρτητα από το πώς επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας κατά το χρονικό διάστημα που είναι απολύτως απαραίτητο για την επίτευξη του αντίστοιχου σκοπού, θα τα διατηρούμε στη συνέχεια δεόντως αποθηκευμένα και προστατευμένα για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα μπορούσαν να προκύψει ευθύνη από την επεξεργασία, σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία.  
 
Μόλις παρέλθει ο χρόνος παραγραφής για κάθε αξίωση θα προχωρήσουμε στην διαγραφή των προσωπικών δεδομένων.  

4. ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ: 

Για την εκπλήρωση των σκοπών που αναφέρονται στην Πολιτική Απορρήτου, είναι απαραίτητο να δώσουμε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα σε συμβεβλημένα νομικά πρόσωπα ή φυσικά πρόσωπα που μας παρέχουν υποστήριξη στις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε, και συγκεκριμένα: 
Χρηματοοικονομικούς Οργανισμούς  
• Οργανισμούς εντοπισμού και πρόληψης της απάτης 
• Παρόχους υπηρεσιών τεχνολογίας 
• Συνεργάτες και παρόχους υπηρεσιών εφοδιασμού, μεταφοράς και παράδοσης 
• Παρόχους υπηρεσιών που σχετίζονται με την εξυπηρέτηση πελατών 
• Συνεργάτες και παρόχους υπηρεσιών που σχετίζονται με το μάρκετινγκ  και τη διαφήμιση 

5. ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ:  
Δεσμευόμαστε να τηρούμε την εμπιστευτικότητα των προσωπικών σας δεδομένων και να διασφαλίζουμε ότι μπορείτε να ασκείτε τα δικαιώματά σας. Λαμβάνοντας εσάς υπόψιν, εμείς ως Υπεύθυνος επεξεργασίας των δεδομένων έχουμε συμφωνήσει ότι μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας χωρίς κόστος, γράφοντας μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μία μοναδική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου «eshop@tearoute.gr», αναφέροντας απλώς σε εμάς τον λόγο του αιτήματός σας και το δικαίωμα που θέλετε να ασκήσετε. Σε περίπτωση που θεωρούμε απαραίτητο να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας, ενδέχεται να ζητήσουμε αντίγραφο ενός εγγράφου που να αποδεικνύει την ταυτότητά σας. 
Συγκεκριμένα, ανεξάρτητα από το σκοπό ή τη νομική βάση επί τη βάσει της οποίας επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα: 
• Να μας ζητήσετε πρόσβαση στα δεδομένα που έχουμε σχετικά με εσάς.  
• Να μας ζητήσετε να διορθώσουμε τα δεδομένα που έχουμε.  
Εν πάση περίπτωση, να λάβετε υπόψη σας ότι με την ενεργή παροχή των προσωπικών δεδομένων σας σε εμάς με οποιονδήποτε τρόπο, εγγυάστε  ότι αυτά είναι αληθή και ακριβή και συμφωνείτε να μας ειδοποιήσετε για 
οποιαδήποτε αλλαγή ή τροποποίησή τους. Την αποκλειστική ευθύνη για οποιεσδήποτε απώλειες ή ζημίες που προκλήθηκαν στην Ιστοσελίδα μας  ή στο πρόσωπο που είναι υπεύθυνο για την Ιστοσελίδα μας ή σε οποιονδήποτε τρίτο, λόγω συμπλήρωσης εσφαλμένων, ανακριβών ή ελλιπών πληροφοριών στα έντυπα εγγραφής, φέρει ο χρήστης. Παρακαλούμε να θυμάστε ότι κατά γενικό κανόνα θα πρέπει να παρέχετε μόνο τα δικά σας προσωπικά δεδομένα, και όχι δεδομένα τρίτων, εκτός από το βαθμό που αυτό επιτρέπεται σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου. 
• Να ζητήσετε από μας να διαγράψουμε τα δεδομένα σας στο βαθμό που δεν είναι πλέον απαραίτητα για το σκοπό για τον οποίο πρέπει να συνεχίσουμε να τα επεξεργαζόμαστε όπως σας έχουμε ήδη εξηγήσει ανωτέρω ή όταν δεν νομιμοποιούμαστε πλέον να τα επεξεργαζόμαστε. 
• Να μας ζητήσετε να ακυρώσουμε ή περιορίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, πράγμα που σημαίνει ότι σε ορισμένες περιπτώσεις μπορείτε να μας ζητήσετε να αναστείλουμε προσωρινά την επεξεργασία των δεδομένων ή να τα διατηρήσουμε πέρα από τον απαιτούμενο χρόνο όταν τα χρειάζεστε. 
• Αν μας έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των δεδομένων σας για οποιοδήποτε σκοπό, έχετε επίσης το δικαίωμα να την ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή.  
• Όταν νομιμοποιούμαστε να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας βάσει της συγκατάθεσής σας ή για την εκτέλεση της σύμβασης, θα έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε τη φορητότητα των προσωπικών σας δεδομένων. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε το δικαίωμα να λάβετε τα προσωπικά δεδομένα που μας δώσατε σε δομημένη μορφή, που χρησιμοποιείται ευρέως και είναι αναγνώσιμη από μια μηχανή, προκειμένου να τα μεταδώσετε απευθείας σε άλλο νομικό πρόσωπο χωρίς προσκόμματα από πλευράς μας. 
Επιπρόσθετα, όταν η επεξεργασία των δεδομένων σας βασίζεται στο νόμιμο συμφέρον μας, θα έχετε επίσης το δικαίωμα να εναντιωθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας. 
 Σας ενημερώνουμε για το δικαίωμά σας να υποβάλετε καταγγελία στην αρμόδια ρυθμιστική αρχή, δηλαδή στην  Ελληνική Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων : http://www.dpa.gr/portal/page?_pageid=33,211532&_dad=portal&_schema=PORTAL

6. ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ 

Ενδέχεται να τροποποιήσουμε τις πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου όταν το κρίνουμε απαραίτητο. Σε περίπτωση που  το πράξουμε, θα σας ειδοποιήσουμε με διάφορους τρόπους μέσω  της Ιστοσελίδας μας (για παράδειγμα, μέσω ενός banner, ενός αναδυόμενου παραθύρου ή μιας ειδοποίησης push) ή ενδέχεται να σας αποστείλουμε ακόμη και ειδοποίηση στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας όταν η εν λόγω αλλαγή είναι σημαντική για το απόρρητό σας, έτσι ώστε να μπορείτε να ελέγξετε τις αλλαγές, να τις αξιολογήσετε και, κατά περίπτωση, να εναντιωθείτε ή να διαγραφείτε από μια υπηρεσία ή λειτουργία. Σε κάθε περίπτωση, σας προτείνουμε να ελέγχετε κατά καιρούς την παρούσα Πολιτική Απορρήτου σε περίπτωση που πραγματοποιήσουμε μικρές αλλαγές ή να εισαγάγουμε κάποια διαδραστική βελτίωση, εκμεταλλευόμενοι τη δυνατότητα ότι θα τη βρίσκετε πάντοτε ως μόνιμο σημείο πληροφόρησης στην Ιστοσελίδα μας. 

7. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ COOKIES 

Χρησιμοποιούμε cookies και παρόμοιες συσκευές για να διευκολύνουμε την περιήγησή σας στην Ιστοσελίδα μας, για να κατανοήσουμε πώς αλληλεπιδράτε μαζί μας και, σε ορισμένες περιπτώσεις, να μπορούμε να σας δείξουμε διαφημίσεις με βάση τις συνήθειες περιήγησής σας.  
Παρακαλούμε να διαβάσετε την Πολιτική Cookies για να κατανοήσετε λεπτομερέστερα τα cookies και παρόμοιες συσκευές που χρησιμοποιούμε, το σκοπό τους και άλλες πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν. 
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!