Ο Δρόμος του Τσαγιού



O Δρόμος του Τσαγιού δημιουργήθηκε στην Ελλάδα με την αρχική ιδέα να προσφέρει μια ευρεία γκάμα τσαγιών συνδυασμένη με μια πλούσια συλλογή μεσογειακών βοτάνων και μπαχαρικών.

Ο Δρόμος του Τσαγιού προσφέρει έτσι στους πελάτες του τις πιο γνώριμες μεσογειακές γεύσεις συνδυασμένες με τα τσάγια της Ανατολής. Τα βότανα, τα άνθη και τα φρούτα της Μεσογείου καθώς και τα μπαχαρικά, βρίσκουν με το πιο φυσικό τρόπο την θέση τους στα μίγματα των αρωματισμένων τσαγιών. Το χαμομήλι, το τσάι του βουνού, η λεβάντα, το φασκόμηλο, το δεντρολίβανο, καθώς και η κανέλα, η μαστίχα Χίου, το γαρύφαλλο μαζί με το σύκο, το βερίκοκο, το πορτοκάλι και τα πλούσια αρωματικά άνθη όπως το τριαντάφυλλο και το γιασεμί παντρεύονται με τα μαύρα, τα πράσινα και τα λευκά τσάγια των «κήπων» της Άπω Ανατολής.
 



Το τσάι στο Δρόμο του Τσαγιού   


"Το τσάι παρουσιάζει χίλια και ένα πρόσωπα". (Lu Yu 8ος αιώνας μχ.)

 

Αυτά τα πρόσωπα βρίσκουν την αντιστοιχία τους στους χίλιους λόγους που κάποιος στο Λονδίνο, την Αγία Πετρούπολη, την Καλκούτα, το Πεκίνο ή την Αθήνα προτιμάει το δικό του τσάι, προετοιμασμένο με τον δικό του τρόπο.

 

Για αυτούς τους λόγους θελήσαμε να εισάγουμε τσάγια προέλευσης από τις καλύτερες φυτείες της Ανατολής, Κίνα, Ιαπωνία, Ινδία, προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις ενός μεσογειακού γευσιγνώστη. Εδώ και αιώνες, το τσάι βρίσκει την αυθεντική θέση του ανάμεσα σε διαφορετικούς λαούς και κουλτούρες. Σήμερα βρίσκει την θέση του σε αυτήν την πλευρά της Μεσόγειου.

 




 
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!