Τσάγια / Βιολογικά / Χρώματα του τσαγιού / Matcha Powder Teas, Green – Blue – Black / Τσάι Πράσινο / Τσάγια προέλευσης / Τσάγια Βιολογικά / Pure Green / Matcha Uji bio 100g - Δώρο δοσομετρητής bamboo
Υψηλής ποιότητας τσάι σε μορφή σκόνης που παραδοσιακά χρησιμοποιείται στην ιαπωνική τελετουργία του τσαγιού. Τα φύλλα σκιάζονται για 3 εβδομάδες αποκτώντας έτσι τη χαρακτηριστική γλυκιά γεύση τους. Αφού συλλεχθούν, αφαιρούνται οι φλέβες και το κοτσάνι και αλέθονται σε πέτρινο μύλο ωσότου γίνουν πούδρα. Όσο πιο ζωντανό κι έντονα λαχανί το χρώμα του και όσο πιο γλυκιά η γεύση του, τόσο πιο υψηλή η ποιότητά και το γευστικό προφίλ του. Το matcha, εξαιρετικά πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, μπορεί να καταναλωθεί καθημερινά σαν ενεργειακό ρόφημα. Προετοιμασία: Βάλτε σε μία μεγάλη κούπα 2 γρ. ή 1/3 κ.γ. matcha Ρίξτε 70-100ml νερό θερμοκρασίας 75ºC στην κούπα και ανακατέψτε με έναν αναδευτήρα. Συμπληρώστε με 200ml νερό. Το matcha πίνεται ζεστό ή παγωμένο.
αναζωογονητική
φρέσκο
γρασίδι
σκούρα σοκολάτα
Tea Route
Ιαπωνία Για την προετοιμασία του matcha: 1. Ρίχνουμε 1/3 κουταλάκι του γλυκού (2 g) Matcha σε μια κούπα. 2. Προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό και το αναδεύουμε καλά. 3. Όταν το μίγμα γίνει αφρώδες, συμπληρώνουμε με 200ml νερό κρύο ή ζεστό (75° C). Πίνεται και με γάλα.