Τσάγια / Χρώματα του τσαγιού / Τσάι Πράσινο / Gyokuro Saemidori bio
Ένα υψηλότατης ποιότητας οργανικής καλλιέργειας Gyokuro από την Kagoshima της Ιαπωνίας. Φτιαγμένο αποκλειστικά με τα τρυφερά, σκιασμένα φύλλα της ποικιλίας Saemidori, δίνει μια έντονη γευστικά και με βαθύ umami κούπα που φέρει νότες πρασίνων της θάλασσας και πίνατς. Αφήνει μακρά και γλυκιά επίγευση.
αναζωογονητική
πράσινο
πίνατς και λαχανικά
ρύζι
Tea Route
Ιαπωνία Για να παραχθεί ένα τσάι Gyokuro, τα φύλλα του τεϊόδεντρου σκιάζονται για τουλάχιστον 3 εβδομάδες πριν από τη συγκομιδή. Έτσι, τα φύλλα γίνονται πιο τρυφερά και συγκεντρώνουν υψηλά ποσοστά αμινοξέων που συνδέονται με τη γλυκιά γεύση και το έντονο umami.