Τσάγια / Χρώματα του τσαγιού / Τσάι Πράσινο / Gyokuro Okumidori bio
Οργανικής καλλιέργειας Gyokuro από την Kagoshima της Ιαπωνίας, φτιαγμένο αποκλειστικά με φύλλα της ποικιλίας Okumidori. Δίνει μια βαθιά πράσινη κούπα με πολύ καλή ισορροπία ανάμεσα στο umami και τη στυφάδα. Λικέρ με ελαιώδη σχετικά υφή που αφήνει αίσθηση επικάλυψης της στοματικής κοιλότητας. Κυριαρχούν τα αρώματα του άνισου, της τσουκνίδας και του μαϊντανού με νότες μαύρου πιπεριού.
Tea Route
Ιαπωνία Η ποικιλία Okumidori δημιουργήθηκε το 1974 στη Shizuoka Ιαπωνίας. Έχει μικρά φύλλα με ελλειπτικό σχήμα και είναι ανθεκτική στις παγωνιές της άνοιξης.