Νότιος Αφρική
 

Στην αρχή του 20ο αιώνα, οι Άγγλοι εισάγουν την καλλιέργεια του τσαγιού στην Νότια Αφρική.
Σήμερα, η Νότια Αφρική παράγει κυρίως το Roibos, ένα φυτό χωρίς τεΐνη και τανίνες.

 

Πράσινο-κίτρινο στη φυσική του κατάσταση, περνάει, όπως το μαύρο τσάι, από μια επεξεργασία ζύμωσης που του δίνει το χαρακτηριστικό του κόκκινο χρώμα.

 

Γι'αυτό το λόγο, το Roibos αποκαλείται συχνά το κόκκινο τσάι.

 

Φυτό με πολλές βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία και άλλα ωφέλιμα συστατικά για τον οργανισμό, δεν περιέχει καθόλου τεΐνη και ελάχιστες τανίνες

Θεωρείται το ιδανικό ρόφημα για άτομα που κάνουν ομοιοπαθητική. Βοηθά έπισης σε περίπτωση κοιλόπονο.

 

Επείδη αρωματίζεται το ίδιο εύκολα και ευχάριστα με το τσάι, Ο Δρόμος του Τσαγιού σας προτείνει μια ολοκληρωμένη γκάμα αρωματισμένων Roibos.