Πώς να συνεργαστείτε μαζί μας: Ho.Re.Ca
 

Ειδικός στον κόσμο του τσαγιού, Ο Δρόμος του τσαγιού, παράλληλα με τη λιανική πώληση στα μαγαζιά του, σας προτείνει με τα τσάγια Ronnefeldt την καλύτερη λύση για ξενοδοχεία, εστιατόρια και καφέ.
Ανακαλύψτε επίσης το δίκτυο διανομής του Δρόμου του Τσαγιού σ' όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.


Λιανική πώληση

Βρείτε όλα τα προϊόντα μας στα καταστήματα μας στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα. Συμβουλευτείτε τους πωλητές, ειδικούς στο κόσμο του τσαγιού.

Στην συνέχεια θα μπορείτε πολύ απλά να παραγγείλετε κατευθείαν από το σπίτι σας μέσω Internet.

 

Ξενοδοχεία - Ρεστοράν - Καφέ

Αν ψάχνετε ποιοτικά τσάγια για το ξενοδοχείο, το εστιατόριο ή το καφέ σας, η καλύτερη λύση είναι η Ronnefeldt www.ronnefeldt.com

Επειδή η Ronnefeldt προσφέρει τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις, τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα και στην Κύπρο συνεργάζονται μαζί μας εδώ και χρόνια, όπως η Μεγάλη Βρετανία,το Sani Resort, το Intercontinental, το Ledra Marriot, ο Αστέρας Βουλιαγμένης, το Grand Resort Λαγονήσι, το Porto Elounda και άλλα πολλά.


Χονδρική

Για να είναι πιο κοντά στην πελατεία του, Ο Δρόμος του Τσαγιού έχει αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο διανομής σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Αν σας ενδιαφέρει η συνεργασία με το Δρόμο του Τσαγιού, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 285 514 ή στείλτε mail στο eshop@tchae.gr.